Vrijblijvende offerte
Expert in isolatie
Begeleiding van A tot Z
Home » Brandwerende box

Een brandwerende box voor jouw kostbare spullen

Wil je jouw kostbare spullen beschermen tegen brand met een brandwerende box? EB-bouw in Deurne installeert deze box graag voor je! Een brand is natuurlijk al vervelend genoeg. Als er ook nog eens onvervangbare spullen en documenten verloren gaan, is dit nog veel vervelender. Wij geven je graag advies over de mogelijkheden om dit ongemak tegen te gaan.

Interesse in een van onze diensten?

Je kunt bij ons eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen door middel van ons contactformulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Voorkom onnodig ongemak met een brandwerende box

EB-bouw in Deurne heeft veel ervaring met het bouwen van een brandwerende box. Door deze jarenlange ervaring en onze uitgebreide kennis, profiteer je van de beste kwaliteit. Dit betekent dat jouw kostbare spullen en documenten binnenkort volledig beschermd zijn tijdens een brand. Naast het installeren van een brandwerende box, kun je bij ons ook terecht voor andere diensten. Denk hierbij aan het laten plaatsen van kunststof kozijnen en dakkapellen of het realiseren van HSB aanbouw. Ook bieden we diverse interieurmogelijkheden aan. Als aannemer regelen we het bouwproject van begin tot eind en nemen jouw werk uit handen.  

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een brandwerende box of een van onze andere diensten? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 06-11537681 of 06-11537680. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Zo heb je meteen een duidelijk overzicht van alle kosten.