HSB aanbouw

Ons HoutSkeletBouw concept zetten wij in op de volgende punten:

  • Kosten besparend werken
  • Kortere bouwtijd op locatie
  • CO2 reductie tijdens bouwproces
  • Gebruik van duurzame materialen

Kosten besparend werken
Ons HSB concept wand en dak elementen worden in de werkplaats geprefabriceerd onder geconditioneerde omstandigheden dus geen verlet van weersomstandigheden en geen droogtijd van materialen.

Kortere bouwtijd op locatie
Ons HSB concept wand en dak elementen worden in de werkplaats geprefabriceerd. Wij plaatsen de fundering om daarna de casco aanbouw in één dag te plaatsen en dan direct te beginnen met buitenafwerking, leidingwerk en binnenafwerking. Omdat wij aan de binnenzijde kiezen voor een droog afbouwsysteem met fermacell gipsvezelplaten en een finisher is er geen droogtijd.

CO2 reductie tijdens bouwproces & duurzame materialen
Co2 reductie tijdens het bouwproces realiseren we door een bewuste materiaal keuze, zo gebruiken wij Beton met een toevoeging van beton granulaat, Vlas isolatie CO2 neutraal product, duurzame recyclebare materialen voor de buitenafwerking, Fermacell gipsvezelplaten binnenafwerking en de stroom in onze werkplaats wordt opgewekt door zonnepanelen.

Met ons concept behoud u volledige ontwerp vrijheid en geniet u van een beter leef  klimaat in uw woning en belast u het milieu zo min mogelijk.  Voor advies of een vrijblijvende offerte neem je contact met ons op via het contactformulier of telefonisch. Wij staan je graag te woord.