Certificeringen

Hoogste kwaliteit.

 

Speciaal voor Nederland.

KOCHS kozijnen en deuren zijn met het officiële SKG-IKOB en KOMO-certificaat gecertificeerd. Dat betekent, ze voldoen aan de eisen van Nederlandse bouw alsook aan de algemene kwaliteitseisen van de huidige markt. Voor het verlenen van een KOMO certificaat wordt de kwaliteit van de KOCHS kozijnen en deuren beoordeeld door een onafhankelijke instituut voor testen en certificatie voor de bouwwereld.

Een SKG-IKOB en KOMO certificaat betekent een getoetste kwaliteit voor de kwalitatief hoogwaardige en duurzame constructie. Het certificaat is voor KOCHS het bewijs, dat zij door een deskundig en onafhankelijke instituut gestelde strenge voorschriften in elk opzicht behaald hebben. De SKG-IKOB en KOMO certificering bepaalt aan welke technische regels en eisen het product moet voldoen. In de meeste gevallen worden de productie kenmerken en de keuringssystematiek van de Europese norm op de Nederlandse behoefte toegespitst.

Het SKG-IKOB en KOMO-kwaliteitsmerk zorgt ervoor dat de prestatie en de kwaliteit van het product transparant zijn en is een garantie dat de voorschriften van de bouwnijverheid vervult zijn.

Fietsen voor een wereld zonder kanker

Ik neem deel aan de volgende editie van Alpe d`HuZes lees mijn verhaal op
www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/ruudbree
Steun jij ook mijn team en mij op weg naar de top van de Alpe d`Huez
Donaties zijn van harte welkom elke euro telt !!!!