Vrijblijvende offerte
Expert in isolatie
Begeleiding van A tot Z
Home » Kunststof kozijnen Deurne

Kunststof kozijnen laten plaatsen in Deurne

Wil je graag kunststof kozijnen laten plaatsen door een aannemer in Deurne? EB-bouw helpt je graag bij de organisatie van jouw verbouwing van begin tot eind. Zo wordt alles uit handen genomen en kun je zonder stress genieten van het uiteindelijke resultaat.

Interesse in een van onze diensten?

Je kunt bij ons eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen door middel van ons contactformulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Verschillende mogelijkheden voor kunststof kozijnen in Deurne

Als aannemer in Deurne zijn wij een samenwerking aangegaan met de Duitse fabrikant Kochs. De kozijnen van Kochs zijn speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld en zijn van de beste kwaliteit. Dankzij de hoge isolatiewaarde draag je na aanschaf ook nog een steentje bij aan het milieu. De kunststof kozijnen van Kochs zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen leverbaar en zijn standaard voorzien van SKG2-beslag. Zo bieden wij kozijnen met een glad oppervlak aan in de kleuren wit en crème, maar is het ook mogelijk om een kunststof kozijn met houtnerfstructuur te krijgen. Ben je op zoek naar een aannemersbedrijf in regio Deurne die naast het plaatsen van kunststof kozijnen ook veel ervaring heeft met andere bouwprojecten? EB-bouw heeft veel kennis op het gebied van renovaties, isolaties en houtskeletbouw en helpt je dan ook graag verder.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Dankzij onze ervaring wordt altijd de beste kwaliteit gegarandeerd. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het laten plaatsen van kunststof kozijnen door ons in Deurne? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-11537681 of 06-11537680, vul het contactformulier in of vraag een vrijblijvende offerte aan.