Vrijblijvende offerte
Expert in isolatie
Begeleiding van A tot Z
Home » Houtskeletbouw

Houtskeletbouw voor je aanbouw

Bij EB-bouw in Deurne werken we onder meer met houtskeletbouw: een techniek die jouw aanbouw op de meest optimale manier aanpakt. We maken gebruik van een houten constructie, die flexibel toepasbaar is naar al je wensen. In vergelijking tot traditionele bouwmethodes heeft houtskeletbouw een kortere bouwtijd en creëer je een energiezuinigere woning. Daarbovenop kom je ook voordeliger uit qua prijs. Laat je verrassen door al onze mogelijkheden!

Interesse in een van onze diensten?

Je kunt bij ons eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen door middel van ons contactformulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Houtskeletbouw als beste optie voor jouw aanbouw

Wil je jouw woning uitbreiden met een garage of een extra leefruimte? Door middel van houtskeletbouw maken we de ideale aanbouw op basis van jouw wensen. We maken de constructie meestal prefab, waardoor we in een korte tijd een water- en winddichte constructie opstellen. In sommige gevallen werken we ook ter plekke. Op voorhand van elk project gaan wij graag met jou in gesprek, zodat wij precies jouw project verwezenlijken zoals jij dit voor ogen hebt.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Wanneer je kiest voor houtskeletbouw in combinatie met vlasisolatie, kies je ook voor duurzaamheid. Hout en vlas hebben van nature veel eigenschappen die helpen bij de isolatie van warmte en geluid. Tijdens de wintermaanden zal je dan ook op een energiezuinigere manier je huis kunnen opwarmen. Door minder brandstof te verbruiken, zul je ook je steentje bijdragen aan een beter milieu. Bovendien is hout een erg voordelig materiaal om te gebruiken in je aanbouw. Laat daarnaast ook meteen duurzame kunststof kozijnen plaatsen en je isolatie is prima geregeld.

Neem contact met ons op bij vragen

Denk jij voor jouw aanbouw aan een houtskeletbouw? Dan helpt ons aannemersbedrijf jou graag op weg. Voor een offerte of eventuele vragen over onze service, kun je bellen naar 06-11537681 of 06-11537680. Lees ook zeker ons bouwplan na, zodat je een beeld krijgt van de werkwijze van onze specialisten in Deurne.