Vrijblijvende offerte
Expert in isolatie
Begeleiding van A tot Z
Home » Houtskeletbouw

Houtskeletbouw

Bij EB-bouw werken we onder andere met houtskeletbouw, een techniek die jouw aanbouw op de meest optimale manier aanpakt. We maken gebruik van een houten constructie, die flexibel toepasbaar is naar al je wensen. In vergelijking met traditionele bouwmethodes, heeft houtskeletbouw een kortere bouwtijd en creëer je een energiezuinigere woning. Daarbovenop zal je ook voordeliger uitkomen qua prijs. Laat je verrassen door al onze mogelijkheden!

Interesse in een van onze diensten?

Je kunt bij ons eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen door middel van ons contactformulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Houtskeletbouw als beste optie voor jouw aanbouw

Wil je jouw woning uitbreiden met een garage of een extra leefruimte? Met gebruik van houtskeletbouw maken we de ideale aanbouw op basis van jouw wensen en eisen. We maken de constructie meestal prefab waardoor we op korte tijd een water- en winddichte constructie opstellen. In sommige gevallen werken we ook ter plekke. Aan voorhand van elk project gaan wij graag met jou in gesprek zodat wij precies jouw project verwezenlijken zoals jij voor ogen hebt.

Duurzaam en milieuvriendelijk

 

Wanneer je kiest voor houtskeletbouw in combinatie met vlasisolatie, kies je ook voor duurzaamheid. Hout en vlas hebben van nature veel eigenschappen die helpen bij de isolatie van warmte en geluid. Tijdens de wintermaanden zal je dan ook op een energiezuinigere manier je huis kunnen opwarmen. Door minder brandstof te verbruiken zul je ook je steentje bijdragen aan een beter milieu. Bovendien is hout een erg voordelig materiaal om te gebruiken in je aanbouw. Laat daarnaast ook meteen duurzame kunststof kozijnen plaatsen en je isolatie is prima geregeld.

Jouw uitbreiding bij een specialist

Denk jij voor jouw aanbouw aan een houtskeletbouw? Dan helpt ons aannemersbedrijf jou graag op weg. Voor een offerte of eventuele vragen naar onze service, kun je terecht via e-mail of door te bellen naar 06-11537681 of 06-11537680. Lees ook zeker ons bouwplan na, zodat je een beeld krijgt van onze werkwijze. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!