Vrijblijvende offerte
Expert in isolatie
Begeleiding van A tot Z
Home ยป Inbouwdoos spot

Inbouwdoos voor een spot

Zou je als installateur graag beschikken over de perfecte inbouwdoos voor een spot, speaker of heater? Zoek dan niet verder en reken op de RUTObox als uitstekend bouwmateriaal. Deze inbouwdoos zorgt ervoor dat je zorgeloos spots plaatst in wanden, plafonds of een breedplaatvloer. De inbouwspots plaats je zelfs in beton. Met ons als RUTObox leverancier beschik je voor ieder project over een op maat gemaakte inbouwdoos voor spots in een breedplaatvloer.

Interesse in een van onze diensten?

Je kunt bij ons eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen door middel van ons contactformulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Werk gemakkelijk met een RUTObox inbouwdoos voor elke spot

De RUTObox inbouwdoos voor spots, ook wel een spotbox genoemd, is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er de standaard SK/SP-types, waarmee je al over een uitstekende inbouwdoos beschikt om spots te plaatsen in bijvoorbeeld een breedplaatvloer. Met een weerbestendig SKV/SPV-type plaats je inbouwspots in beton die weerbaar zijn tegen harde weersomstandigheden. Wil je dat de sparingskisten ook brandvertragend zijn? Kies dan voor de SKF/SPF-serie, waarbij je standaard over een inbouwdoos voor spots beschikt die 10 minuten brandvertragend werkt in jouw breedplaatvloer. Op aanvraag breiden wij de brandvertragende werking uit tot 60 minuten.

Reken op maatwerk voor jouw inbouwspots in beton

De diverse afmetingen waarin de RUTObox inbouwdoos beschikbaar zijn, zorgen ervoor dat je de spots plaatst volgens de wensen van jouw klant. Je wilt natuurlijk een nauwkeurige afwerking realiseren bij de woning van de klant. Plaats daarom de inbouwdoos voor de spots tijdens de ruwbouw fase in de plafonds, wanden of breedplaatvloer van het bouwproject. Vervolgens monteer je probleemloos de inbouwspots, -speakers of -heaters tijdens de afbouwfase, zelfs in beton.

Laat ons weten hoe je te werk wilt gaan

Als leverancier van RUTObox sparingskisten, willen wij het liefst dat iedere installateur zo vlot mogelijk aan de slag kan gaan. Laat ons daarom de afmetingen weten die je wenst en reken op maatwerk voor jouw inbouwdozen. Hierin profiteer je tevens van een voordelig kostenplaatje. Vraag een offerte aan door te bellen naar 06-11537681 of 06-11537680. Ook voor vragen over de diensten van EB-bouw in Deurne (nabij Helmond) bereik je ons op deze manier.