Vrijblijvende offerte
Expert in isolatie
Begeleiding van A tot Z
Home » Spotbox

Spotbox

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige spotbox voor inbouw in onder andere betonvloeren, plafonds en wanden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over de RUTObox, een sparingskist/instortbox die eenvoudig te gebruiken is bij montagewerkzaamheden. Als leverancier en producent van dit product helpen wij installateurs graag om de werkzaamheden zo gemakkelijk mogelijk te maken. Reken daarom op de duurbare spotboxen voor de inbouw van onder andere spots, heaters of speakers.

Interesse in een van onze diensten?

Je kunt bij ons eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen door middel van ons contactformulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

RUTObox is de perfecte spotbox in wanden, plafonds en betonvloeren

Er zijn verschillende uitvoeringen van de RUTObox verkrijgbaar. De standaard SK/SP-types zijn doorgaans een uitstekende optie voor montagewerkzaamheden. Deze SK/SP spotboxen zijn geschikt voor onder andere inbouwspots, inbouwspeakers en allerlei lichtarmaturen die toepasbaar zijn in betonvloeren en plafonds. Voor een meer weerbestendige uitvoering is het verstandig om te kiezen voor een SKF/SKV-type of een SPF/SPV-type. Bij de SPF- en SKF-uitvoeringen geniet je bovendien van de brandvertragende elementen van het bouwmateriaal. Standaard beschikken deze spotboxen over een brandvertraging van 10 minuten, maar deze kan op aanvraag verhoogd worden naar 60 minuten.

Beschik als installateur over de beste spotboxen

Als installateur werk je waarschijnlijk mee aan vele bouwprojecten. Tijdens de ruwbouw wil je daarom de spotboxen voor bijvoorbeeld een inbouwspot meteen op een correcte manier plaatsen. Bij RUTObox beschik je over materiaal dat makkelijk te plaatsen is in verschillende plafonds, wanden en betonvloeren. Vervolgens installeer je de gewenste lichtarmaturen in deze spotboxen tijdens de afbouwfase. Door de ruime afmetingen van de RUTObox is het eenvoudig om achteraf de exacte plaats van de inbouwspot, -speaker of -heater te bepalen. Installeer het dan in de perfecte lijn en zorg ervoor dat jouw klant tevreden is met een gedetailleerde afwerking.

 

Kies alleen maar voor het beste materiaal

Wij willen als leverancier van spotboxen ervoor zorgen dat je als installateur of aannemersbedrijf op een vlotte manier aan de slag kunt. Daarom helpen we je graag bij het kiezen van de juiste afmetingen van een spotbox in ons uitgebreide aanbod. Wij bieden daarom ook maatwerk RUTOboxen en sparingskisten aan tegen een interessant prijskaartje. Wanneer je een offerte wilt aanvragen of nog met een aantal vragen zit, neem je het best contact met ons op door te bellen naar 06-11537681 of 06-11537680. Onze medewerkers in Deurne (nabij Helmond) helpen je graag!