Vrijblijvende offerte
Expert in isolatie
Begeleiding van A tot Z
Home ยป Sparingskist

Een sparingskist voor de zakelijke markt

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij een sparingskist ontwikkeld onder de naam RUTObox. In de reeks van sparingskisten bevinden zich speciale boxen voor inbouwspots, inbouwspeakers, inbouwkranen en inbouwwarmtelampen. Deze speciale sparingskist kan zowel worden ingebouwd in vloeren als plafonds. Al onze sparingskisten worden naast onze standaard afmetingen ook op maat gemaakt. Hierdoor past de kist altijd perfect.

Interesse in een van onze diensten?

Je kunt bij ons eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen door middel van ons contactformulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Laat een sparingskist plaatsen voor inbouwspots of -speakers

Wanneer je voor een RUTObox sparingskist kiest van EB-bouw in Deurne (nabij Helmond), profiteer je van verschillende voordelen. Zo zijn de kisten toe te passen in betonvloeren, plafonds en wanden voor inbouwspots, inbouwspeakers en inbouwheaters. De sparingskist biedt zo vele mogelijkheden. Ook is de montage zeer eenvoudig en is de kist direct klaar voor een stucwerk of spuitwerk afwerking. Daarnaast is er na het plaatsen van de RUTObox sparingskist voldoende speling voor het bepalen van de exacte maatvoering. Dit komt door de ruime afmetingen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze een sparingskist? Of heb je interesse in een van onze diensten, bijvoorbeeld het laten plaatsen van een brandwerende box? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt ons door te bellen naar 06-11537681 of 06-11537680 of door het contactformulier in te vullen.